Ri4a/Deurne - Korfbal Ri4a/Deurne - Korfbal
Ri4a/Deurne - Korfbal

Welkom op de nieuwe website van Ri4a/Deurne.

Momenteel werken we nog volop aan de verdere uitbouw, maar suggesties en tips mag je altijd doorsturen. Noteer alvast het nieuwe e-mail adres van het Redactie Team: redactie@ri4adeurne.be

Bericht voor de online shoppers! Word TROOPER

Koop je af en toe eens iets online via één of andere webshop? Dan hebben we héél goed nieuws voor jou. Door online te shoppen kan je onze club steunen, zonder zelf 1 Euro extra uit te geven. Huh? Gratis onze club steunen? Hoe kan dat, en hoe gaat dat in zijn werk? Wel dat kan via de Trooperpagina van Koninklijke Riviera/Deurne Korfbalclub. Elke vereniging die zich heeft aangemeld als Troopervereniging heeft een unieke Trooperpagina. Onze Trooperpagina bereik je via deze link: https://www.trooper.be/ri4adeurne Op de pagina vind je links naar alle webshops die zich hebben aangesloten. Neem een kijkje op onze pagina, je zal er zeker een aantal van jouw favoriete webshops terugvinden. Hieronder een klein aantal. Surf dus naar jouw favoriete webshops via onze Trooperpagina, de link doet het werk. Jij kan gewoon verder shoppen zoals je normaal shopt, met jouw eigen login. Voor elke aankoop die jij doet gaat er een percentje naar onze club. Heb je hierover vragen of opmerkingen, laat het ons zeker weten. Je mag de link naar onze Trooperpagina natuurlijk ook doorsturen naar al jouw vrienden en vriendinnen. Ook zij mogen onze club steunen.

U19 - Halve Finale Beker van België - 27/4/19

Op zaterdag 27/4/19 om 14:00h nemen onze jonge wolven het op tegen Voorwaarts in de halve finale van de Beker van België U19. De wedstrijd gaat door op de terreinen van Spartacus/NDN. Alle supporters op post!

Finale Beker van België - 1/5/19 - Ri4a/Deurne - Sikopi

Op woensdag 1/5/19 om 15:00h speelt onze A ploeg de finale van de Beker van België Senioren op de terreinen van AKC/Luma.

Jeugdviering 31/5/19

Onze Jeugdviering einde seizoen zal dit jaar doorgaan op 31/5/19. Noteer deze datum alvast in jullie agenda en hou zeker het clubblad in het oog voor verdere informatie.

Sportweek 2019-2020

Als voorbereiding op het seizoen 2019-2020 organiseren we ook dit jaar opnieuw een sportweek. Deze zal doorgaan van 12 t/m 16/8/19 op onze eigen terreinen. Informatie en inschrijvingsformulieren vinden jullie binnenkort terug in het clubblad.

Klik hier om alle nieuwsflashes te bekijken
Ri4a/Deurne - Korfbal